Marcel

Posted By on sep 19, 2015 | 0 comments


Ruim 20 jaar geleden stierf mijn vader aan kanker. De laatste maanden van zijn leven hebben we een totaal ander contact gehad dan ervóór. “Jongen, als je geboren wordt is er al een pad voor je uitgestippeld, geloof me!”, zei hij eens in die periode. Ik hoorde een andere vader dan ik kende, we vonden elkaar op een spiritueel vlak. Dat was zijn voorbereiding op zijn heengaan en mijn voorbereiding op mijn spirituele ontwikkeling. Dank daarvoor pa!

WP_000212Door mijn gemis aan zijn aanwezigheid na zijn vertrek, contacten met een medium die me de weg wees en spirituele coaching, heb ik kennis gemaakt met mijn gidsen en later ook andersmans gidsen. Ik heb me verdiept en geschoold in Reconnective healing en zie wat het leven me elke dag weer aan ervaringen voorschotelt waar ik in te leren heb, van waarde voor anderen kan zijn en ook hèn kan laten groeien.

Ik voel geregeld de wind in de rug die me de weg wijst; ik heb dan de sterke ervaring dat ik op mijn pad zit en het me even mee zit. Maar óók ik kom in situaties terecht die ik graag anders wenste; tegenspoed, onbegrip bij anderen, weerstand, fysieke tegenslag. Elke keer daag ik mezelf uit te kijken hoe ik door deze situaties kan groeien. Immers, we worden het meest door negatieve situaties uitgedaagd na te denken , ons te bezinnen. Daar zitten méér kansen op groei. Als we de staatsloterij winnen, elke dag ‘de zon schijnt’,  we nooit ruzie maken, en nooit ziek zijn, staan we niet stil bij het genot ervan. Hoe dankbaar we eigenlijk dan zouden moeten zijn.

Door contact met onze gidsen, ondersteuning van healings en spirituele coaching laat ik je graag ervaren hoe de verbanden lopen, wat de situaties waarin je terecht komt (bedacht door je gidsen) je te vertellen hebben. Hoe je hieruit lessen en groei kunt realiseren, waardoor je de wind in de rug voelt en het gevoel hebt op koers te zijn.

 

Ik nodig je graag uit eens   vrijblijvend  contact  met me op te nemen.