Referenties

Posted By on sep 19, 2015 | 0 comments


“Een aantal keren ben ik bij Marcel geweest met een levensvraag en telkens ben ik weer vol energie en ideeën naar huis gegaan. Hij zoekt contact met zijn gidsen of met jouw gidsen om je zo goed mogelijk te kunnen helpen. De antwoorden worden door Marcel helder en duidelijk overgebracht en toegespitst op je situatie. Zonder oordeel maar vol liefde en mededogen coached hij je naar de volgende stap die je te nemen hebt.  En het bijzondere is: je krijgt altijd een antwoord wat je raakt en waar je wat mee kunt!” W.

“Op dat moment had ik veel problemen met mijn buurman, geluidsoverlast en last van zijn intimiderende houding en ik maakte me erg druk om mijn dochter. Door de woorden uit de reading om vanuit vertrouwen situaties tegemoet te gaan, i.p.v. de situaties met en vanuit zorgen te bekijken, gaf dat een enorm vertrouwen in mezelf. Ik voelde me sterker worden en dat ik niet zo hoef af te stemmen of bang te zijn voor een ander”. N.

“Ik was bij Marcel voor een reading die vooral te maken had met mijn opleiding en tentamens. De gidsen deden wederom een beroep om op mezelf te vertrouwen en om daarin  de verbinding te zoeken. En dat ondersteunde mij in iets dieps van mijn thema of ik er wel mag zijn. En dat ik in mijn aanpak iets van waarde kan zijn voor mijn opleidng en de studenten, waarmee ik werk. Dus dat ik met mijn visie en aanpak van waarde kan zijn. De opleiding heeft mij gekozen en ook de thema’s die tijdens de opleiding aan de orde kwamen (Theory U)”.  N.

“Mijn aanleiding voor een healing bij Marcel was een herkansing van mijn assessment voor mijn opleiding. Ik zag er erg tegenop. Ik voelde me door de eerdere onvoldoende erg onzeker over mijn kunnen. En onzeker of ik voldoende boven de stof zou kunnen uitstijgen om vanuit een breed perspectief mijn ontwikkleing te verantwoorden. Het heeft me gebracht dat ik met kracht en rust in het gesprek zat en dat ik de tijd nam om vragen te beantwoorden. Ik kon goed naar de vragen luisteren en het werd me duidelijk dat het in het assessment niet alleen om mijn ontwikkeling ging, maar dat ik vanuit het perspectief van mijn werk de kwesties onder de loep nam. Dus het hielp mij om niet alleen naar mijn leerpunten en mijn acties te kijken, maar vooral ook naar wat mijn werk/opleiding te doen heeft of waar zij tekort schieten. Dus deze healingen hebben me geholpen om niet alleen te kijken naar wat ik te doen heb in verbeteracties, maar om de context groter te maken. Het grote verschil is dat ik nu meer kan focussen op het proces en minder op de resultaten, die iets zouden moeten hebben”. N.