Coaching

Posted By on okt 3, 2015 | 0 comments


‘Als je dichter bij je hart komt, dichter bij waar je écht blij van wordt, maak je keuzes in je leven die je verder zullen brengen. Coaching helpt je daarbij. Je zult meer plezier ervaren’.

 

Bij een reading geven de gidsen je informatie, je krijgt een duwtje in de juiste richting en je wordt in beweging gezet. Tijdens de healing maak ik verbinding met jouw blauwdruk in de kosmos en daardoor kun je makkelijker jouw pad vervolgen zoals het ook daadwerkelijk bedoeld is. Coaching is sterk in combinatie met de healing en reading.

In een coaching leer ik je te luisteren naar de signalen die de gidsen je geven. Ik leer je signalen eerder te herkennen en hoe je zelf contact kunt leggen met je gidsen.

In een coaching ga je dus nog meer de verdieping in, je maakt een vertaalslag naar het dagelijkse leven, met andere woorden: hoe zet je de informatie die je hebt gekregen van jouw gidsen om in je dagelijkse leven, zoals b.v. in je relatie of in je werk.  Vandaar dat bij coaching altijd sprake is van gesprekken, readings en healings.

Ik ga altijd terug naar het begin: hoe ben je gekomen tot wie je nu bent?

Terwijl je tegenover mij zit te vertellen over je opvoeding, je thuissituatie, je relaties, werk etc. ben ik contact aan het leggen met jouw gidsen. Dit wordt ook wel ‘channelen’ genoemd. Zo kom ik er al vrij snel achter wat de vraag is, waar de angel zit en welke stappen je kunt nemen om jouw levenspad te vervullen.

Het is altijd spannend om de stap te nemen om met jezelf aan de slag te gaan. Wij kunnen praten over onze waarheid, maar die wordt gekleurd door wat voor dag we hebben gehad of wat we gisteren hebben meegemaakt, wat we hebben gegeten of uit wat voor nest we komen. Dat schept een soort werkelijkheid.

Maar wat jouw gidsen vertellen, dat is de waarheid. Dat heeft te maken met waarom je hier bent en wat je te doen hebt hier. En dat is spannend, want je moet in een keer de verantwoordelijkheid gaan nemen voor je eigen leven.

De meest voorkomende reacties die ik tot nu toe heb gekregen van mensen die ik coaching in combinatie met readings en healings heb gegeven is: ‘Dit had ik tien jaar geleden moeten doen’.

Wil je hier méér over weten en bespreken wat voor jouw het beste voelt,   neem dan vrijblijvend  contact  met me op of maak direct een afspraak voor een oriënterend gesprek.