Healings


Healings

Bij een healing maak ik contact met jouw blauwdruk in de kosmos

Er zijn zoveel woorden voor: blueprint, blauwdruk, überself, je hogere ik. Je zou het zo kunnen zeggen: je wordt hier geboren op deze planeet en je hebt een opdracht en een draaiboek. Er is iets te doen hier. Situaties zijn al bedacht die je zult gaan tegenkomen. Geleidelijk aan wordt dat draaiboek een dagboek.

Wat is je levensopdracht, in welke situaties ben je terechtgekomen en hoe heb je daar naar gehandeld?

Om te kunnen groeien heb je ervaringen nodig op deze planeet. De situaties waarin je terecht komt leiden je in het belang van je levensopdracht. Je leven is daartoe verdeelt in fasen waarin steeds een ander thema doorleefd wordt voordat je verder kunt groeien.

Door je opvoeding, door je relatie, door dingen op je werk kun je verstoord raken in je streven om je levensopdracht goed uit te voeren. Die verstoring kan fysieke en/of mentale klachten opleveren, maar kan je ook spiritueel in de weg zitten.

Tijdens de healing maak ik verbinding met jouw blauwdruk in de kosmos en daardoor kun je makkelijker jouw pad vervolgen zoals het ook daadwerkelijk bedoeld is.

Veel mensen die ik een healing heb gegeven zijn van hun fysieke klachten af zoals hoofdpijn, migraine of nekklachten. Ze ervaren dat ze zich beter kunnen focussen en dat ze rustiger zijn, dat de hectiek er af is. Voor iedereen is de healing een persoonlijke touch vanuit de kosmos; jij krijgt wat je op dat moment in je leven nodig hebt om een stap vooruit te maken, dichter op je pad. Een healing is eigenlijk ondersteunend aan een reading. Mijn uitleg erbij van wat de gidsen met je voor hebben kan voor een enorme versnelling zorgen.

.

(Deze video is samengesteld door 2reconnectu.nl)

Wil je méér weten of kennismaken met deze healing, schroom dan niet om vrijblijvend contact met me op te nemen.