Readings


Readings:

 ‘Ik ben ooit een keer, vlak na een verdrietige scheiding, al fietsend door Rosmalen een zwaar gehandicapte man tegengekomen in zijn rolstoel. Deze man kon amper het knopje bedienen om hem vooruit te laten gaan, maar die man wilde vooruit en kwam vooruit. Deze man had beperkingen maar hij liet zich daar niet door afleiden. Dat was voor mij een eye-opener; het maakt me duidelijk dat je altijd vooruit kunt, hoe moeilijk het ook is’.

In een reading leg ik contact met jouw gidsen. Ik ga luisteren naar wat jouw gidsen te vertellen hebben en welke informatie ik door mag geven.

Gidsen zijn door het universum aangewezen om jou te helpen op jouw levenspad. Om je te helpen om jouw levensopdracht naar een goed einde te brengen. Die gidsen heb je in je vorige levens al een keer ontmoet. Dit kan een echtgenoot zijn, een buurman, of iemand waar jij iets bijzonders mee hebt gedeeld.

zee pad Wat ik merk tijdens de readings of een coaching, met name achteraf, is dat mensen vaak zeggen ‘oh, nu snap ik waarom de dingen gebeuren zoals ze gebeuren’.

De gidsen zijn zeer geduldig, want als jij nog niet naar ze kunt of wilt luisteren, de woorden nog niet hoort die ze zeggen, de situaties niet herkent waarin je terecht komt, komen ze op een later tijdstip toch weer bij je langs. Dan krijg je weer een kans om het voordeel te pakken  van wat ze je willen duidelijk maken: groeien. Jij bepaalt  wanneer je luistert en je leven bijstelt en groeit. Des te eerder je dit kunt doen hoe mooier je leven wordt.

Je kunt een vraag hebben, zonder te weten dat je met een vraag rondloopt. B.v, je hebt vaak hoofdpijn voor het slapen gaan of hoofdpijn als je opstaat, of je hebt problemen met je leidinggevende en ineens zie je een artikel in de krant waar de kop alleen al een antwoord kan zijn op jouw vraag. Of je zit voor de televisie en in de film zegt iemand een zin waarvan jij denkt: ‘dat is mijn zin’. Jouw gidsen vinden altijd wel een manier om contact met je te maken.

Ik help je situaties te kunnen duiden, zodat je ook beter leert te luisteren naar wat jouw gidsen je te vertellen hebben.

Loop je met vragen, wensen en ben je op zoek naar antwoorden,  neem vrijblijvend contact  met me op.