×

Leuk, het paasweekend komt eraan! Je kunt samen met vrienden of familie iets leuks doen tijdens Pasen 2024, misschien zelfs op paasmaandag. Organiseer iets gezelligs en maak er samen een onvergetelijk Paasfeest van! Ik heb alvast 5 leuke ideeën voor het Paasweekend 2024 op een rijtje gezet.

1.Paaspop

Traditiegetrouw is er uiteraard Paaspop. Van 29 t/m 31 maart zijn er te gekke optredens, zoals Tiësto, Zara Larsson, Froukje en I Hate Models. Hou je van muziek dan is Paaspop een fantastische manier om het Paasweekend muzikaal door te brengen. Lees meer over Paaspop 2024 en bestel snel je tickets!

2. Paasmarkten

Een van mijn favorieten tijdens het Paasweekend 2024: De leuke Paasmarkten! Den Haag organiseert een grote paasmarkt van vrijdag 29 maart tot en met maandag 1 april op de Lange Vijverberg. Het belooft vier dagen vol plezier met kunst, (vintage) kleding, antiek en allerlei accessoires. Heerlijk rond snuffelen en unieke vondsten ontdekken Deze paasmarkt biedt de perfecte gelegenheid om te genieten van een sfeervolle middag en wellicht iets bijzonders op de kop te tikken!

Dit zijn de leukste paasmarkten van Nederland

Paasfair Middelburg in Zeeland

Paasmarkt Panningen in Limburg

De Goede Vrijdagmarkt in Deventer

Meer paasmarkten in 2024

3. Het strand in het Paasweekend

Een dagje naar het strand op eerste of tweede paasdag is altijd een goed plan! Als het zonnetje meewerkt, kun je naast een paasborrel ook wat vitamine D opsnuiven. Maak een ontspannen wandeling op het strand, voel het zand onder je blote voeten, en geniet daarna van iets lekkers bij een strandtent. Of neem gewoon je eigen picknick mee voor een heerlijke dag!

4. Vakantieplannen vormgeven

Als je al vakantieplannen hebt die nog niet helemaal vaststaan, is het Paasweekend dé tijd om aan de slag te gaan met het plannen van je vakantie voor dit jaar. Ontdek inspirerende tips van reisbloggers, stippel de ideale route uit, bekijk boeiende video’s van je favoriete bestemming op YouTube en maak een gedetailleerd lijstje met dingen die je absoluut wilt doen en zien. Heerlijk deze voorpret! Maak de voorbereidingen nog aangenamer door gebruik te maken van de reisexpertise van een goed reisbureau. Lees ook eens dit artikel als je gezegend bent met een puber in huis, zodat jullie allemaal een leuke vakantie krijgen. Met Pasen kun je al beginnen met de voorpret voor de zomer en je vakantieplannen vormgeven!

5. Paasontbijt

Een paasontbijt is altijd gezellig! Denk aan de lekkere geur van verse broodjes, verse jus en schattige roomboter in de vorm van een paashaas. Maak het extra speciaal met een glaasje bubbels. En kies een vrolijk paasservies dat niet alleen bij Pasen past, maar het hele jaar door mooi staat op tafel.

2 leuke ideeën voor het paasontbijt met kinderen

Heb je kinderen? Ik heb 2 leuke ideeën om het paasontbijt extra leuk te maken:

1. Paaspannenkoekenfeest:

Bak vrolijke paaspannenkoekjes in de vorm van eieren of konijntjes. Serveer ze met kleurrijke toppings zoals vers fruit, chocoladesaus en een toefje slagroom. Een feestelijk begin van de dag!

2. Eierjachtontbijt:

Verstop kleine chocolade-eitjes in de tuin of in huis. Laat de kinderen (en volwassenen!) op paasochtend op zoek gaan naar de verstopte eitjes. Als beloning kunnen ze genieten van een heerlijk ontbijt met eiergerechten zoals roerei, gekookte eitjes en een knapperig broodje.

Ga daarna lekker met de kids knutselen, naar het strand, het bos, naar een paasmarkt. Er zijn genoeg goedkope of bijna gratis uitjes voor het hele gezin!

Met deze 5 leuke ideeën voor het Paasweekend 2024 kun je vast mee uit de voeten! Dit paasweekend belooft vol afwisseling en plezier te zitten, zodat je het samen met vrienden of familie onvergetelijk kunt maken!

Happy Easter !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Auteur

cjeeflex@outlook.com

Dit is ook interessant