×
In

De winter is weer in ons Nederland. Dit betekent weer dat we allerlei truukjes verzinnen om het warm te hebben thuis, zonder dat je die thermostaat flink omhoog moet draaien. Je ziet gewoon die energierekening groeien en dat wil je niet, vooral niet in de tijd waarin we nu leven. Gelukkig bestaan er ook andere manieren om het warm te krijgen. Je kan eens lekkere warme pantoffels aan doen of wat dacht je van een elektrische deken bijvoorbeeld.

Hou tocht uit je huis

Een ouder huis is nog niet zo goed geïsoleerd als de moderne woningen van deze tijd helaas. Daardoor heb je snel kans op tocht, en dit breng de kou met zich mee. Anti-tocht strippen of een tochtstopper voor de deur zou dit zo kunnen oplossen. Via de brievenbus of een eventuele kattenluik in huis komt ook vaak tocht naar binnen.

Gebruik warme dekens om het warm te hebben

Fijne dekens kun je al voor een aantal euro kopen in de winkel. Een deken is heerlijk om onder te zitten of te liggen en het geeft het ook een gezellige uitstraling aan je interieur. Als je nu op verschillende plaatsen in je huis een deken leg heb je er altijd eentje bij de hand.

Pantoffels om koude voeten te voorkomen

Wist je dat als je koude voeten krijgt, je het meestal sneller koud krijgt? Dit is omdat je lichaam afkoelt. Warme voeten krijg je met een paar sloffen of dikke sokken. Een simpele oplossing dus om warm te worden

Warme kleding in huis dragen

Als je een koukleum ben, draag dan zo’n heerlijk huispak. Deze huispakken zijn gemaakt van fleece en dus lekker warm. Wil je niet in een huispak lopen? Draag dan warme kleding op laagjes, zodat je het heerlijk warm hebt in huis.

Het warm hebben thuis met warm drinken

Warme dranken zijn een uitkomst wanneer je het koud hebt. Wat dacht je van een heerlijke kop warme thee of warme chocolademelk? Zie die beker met warm drinken als een verwarming voor je handen.

Warm hebben thuis onder een elektrische deken

Onder een elektrische deken hoef je niet verplicht onder te liggen tijdens het slapen. Want een elektrische deken is ook uitstekend te gebruiken voor op de bank. Tegenwoordig zijn elektrische dekens over het algemeen energiezuinig gelukkig! Een energie zuinige elektrische deken is bijvoorbeeld de Sleep Comfy Elektrische Deken

Een kruik voor het warm hebben thuis

Wil je nu een energiezuinige oplossing, die ook nog eens lekker goedkoop is? Maak dan gebruik van een warmwater kruik. Deze kruik moet je vullen met warm water en leg de kruik dan lekker tegen je aan.

Van bewegen krijg je het heerlijk warm

Van stil op de bank zitten krijg je het ook koud. Bewegen is dan een gezonde oplossing. Ga het huishouden doen, zet muziek op en dans gezellig door het huis, maak een wandeling of doe thuis je fitnessoefeningen. Je lichaam wordt warm van bewegen. Buiten dat het gewoon gezond is om je te bewegen krijg je het dus ook lekker warm!

Wil je nog meer energie besparende tips? Lees dan ook eens dit artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Auteur

cjeeflex@outlook.com

Dit is ook interessant