×
Parfum spray action

Heb jij die heerlijke geurtjes gespot bij de Action?

Heb jij de geurtjes gespot bij de Action? Ik was toevallig daar voor mijn kantoorspulletjes, toen ik zag dat een aantal dames zich verdrongen bij betreffende schap vol kleurrijke verpakkingen. Een walm van zoete geuren hing in lucht, dus nieuwsgierig als ik was, ging ik toch maar eens kijken wat er zo lekker rook.

Ben jij zuinig met dure parfums?

Thuis heb ik een aantal dure parfums waar ik heel erg zuinig mee ben. Eigenlijk gewoon jammer,want het liefst zou ik ze elke dag willen gebruiken. Ik hou van heerlijk geurende parfum en ga het liefst lekker ruikend de deur uit. Maar ik heb geen geldboompje in de tuin, ik ben maar een kleine ondernemer helaas!

Wat zijn dupes?

Als dagelijks parfum gebruik ik parfums die op de originele merk parfums lijken. Dit soort parfums zijn dupes. Dupes zijn de goedkope varianten parfums die ongeveer hetzelfde ruiken als de dure variant. Ik moet er wel bij zeggen dat dupes nooit 100% hetzelfde zijn als de originele parfums.

Zijn de dupes bij Action goedkoop?

De Action heeft dupes die stuk voor stuk een stuk goedkoper zijn dan in een parfumerie. Variërend van €1,- tot €10,- . Met deze goedkope heerlijke geurtjes kun je altijd en overal, zonder enige schuldgevoel sprayen!

Hoe weet je naar welk merk een dupe ruikt?

Maar hoe weet je nu naar welk merk een dupe ruikt? Ik wist het ook niet precies. Maar als een echte Action-fan, ben ik ook lid van verschillende ‘Action-groepen‘ op Facebook. Dus naar wat zoekwerk, stuitte ik al snel op verschillende posts die gaan over de populaire dupes van de Action.

Wat zijn jouw favoriete dupes van de Action?

Dus behalve mijn kantoorspulletjes, verdwenen er ook een aantal mooi ogende verpakte dupes in mijn winkelmandje. Één van mijn eigen favorieten die bij de Action te koop is heet Queen Of The Night eau de parfum. Een heerlijke dupe die lijkt op Black Opium van Yves Saint Laurent. Is deze in jouw lokale Action uitverkocht? Geen nood, hier kun je deze heerlijke dupe ook kopen

Een andere dupe die ik waanzinnig heerlijk vind ruiken is Aimely for her, een heerlijke bloemen parfum van Figenzi for women. Deze dupe komt het meest in de buurt van J’adore Dior..

Dus wil je heerlijk ruiken op een doordeweekse dag? Maar je wilt geen huilende portemonnee? Het is echt de moeite waard om je lokale Action te bezoeken!

1 reactie

  1. Mijn voorkeur zijn toch de echte merken. Wel duurder, maar ik vind ze kwalitatief wel beter. Wanneer je een klein budget hebt, dan zijn dupes de uitkomst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Auteur

cjeeflex@outlook.com

Dit is ook interessant