×

Even voorstellen 

Hi, ik ben Hèlen ten Napel, samen met mijn gezin en dierenbende woon ik als een echte Brabantse in het mooie Zeeland. Iedere dag weer haal ik mijn inspiratie en plezier om te schrijven uit het prachtige polderlandschap. Al vanaf het moment dat ik kon lezen en schrijven ben ik hier mee bezig. Een aantal jaar terug ben ik gestart met mijn eigen bedrijf, ‘Schrijfgeweldig’, waar ik als virtual content assistente en tekstschrijver met plezier aan leuke opdrachten werk. Naast dat mijn bedrijf  ‘ Schrijfgeweldig’ heet, is het ook de naam van mijn blog. Op dit blog deel ik artikelen, tips & tricks en zoveel meer aangaande het ondernemerschap, schrijven en contentcreatie.

Daarnaast deel ik mijn passie voor huis en tuin inspiratie op het online magazine ‘Leef en Groei’, waarin ik onder andere tips, tricks en andere waardevolle artikelen deel om anderen te inspireren iets moois van hun huis & tuin te maken. Ook heb ik voor deze naam gekozen omdat ik artikelen schrijf wat over het algemeen met het leven te maken heeft, en ‘groei’ staat tevens voor zelfontplooiing. Ik zou mijn Online Magazine tegenwoordig eerder een lifestyle online magazine willen noemen.

Met veel plezier heb ik ook mogen schrijven voor Mamsatwork en IHT (Interieur -Huis-Tuin)

Voor wat betreft ‘Leef & Groei ’ kan je rekenen op onderstaande ervaring 

✔️Ruim 12 jaar online ervaring

✔️Liefde voor het schrijven

✔️Passie om iedereen te inspireren 

De artikelen die op deze website worden gepubliceerd, ondergaan een grondige redactionele controle. Ik probeer taalfouten te vermijden, omdat deze irritatie kunnen opwekken bij lezers. Als je desondanks fouten opmerkt, aarzel dan niet om mij daarop te wijzen. Fouten maken is menselijk, en ik beschouw ze als leermomenten!

In sommige blogposts gebruik ik linkjes naar producten. Als je via zo’n linkje iets koopt, ontvang ik een kleine commissie van de verkoper. Het kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs. Dankzij jouw aankoop kan ik Leef & Groei groter maken. Ik deel altijd mijn eerlijke mening over producten, zelfs als ik compensatie ontvang. Bedankt als je via mijn linkjes iets aanschaft!

Warme groet,

Hèlen

Auteur

cjeeflex@outlook.com